Recepty na xkuchtik.cz

GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ | ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 700g srnčí, jelení, dančí nebo kančí zvěřiny (nejlepší je maso z plece), sůl, 60g slaniny, 2-3 cibule, 2-3 lžičky mleté sladké papriky, trochu kmínu, mletého pepře, půl bobkového listu, majoránka, 2 stroužky česneku, 1 lžíce octa, voda nebo vývar na podléváni, 1 lžíce hladké mouky, 4 lžíce rajčatového kečupu, 4 lžíce bílého vína. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné maso opláchneme ve vlažné vodě, nakrájíme na větší kostky a osolíme. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a osmažíme v ní d ..

GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ | JELENÍ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 600g jelení plece, 4 lžíce sádla, 1-2cibule, 2 lžičky mleté sladké papriky, mletý pepř, sůl, 2 rajčata, 3 stroužky česneku, 1-2 lžíce hladké mouky, majoránka.POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle osmažíme dozlatova cibuli nakrájenou na plátky, vmícháme mletou sladkou papriku, přidáme maso pokrájené na kostky a za stálého míchání opékáme, až se vydusí do tuku. Osolíme, opepříme, přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata a utřený česnek, dobře promícháme a dusíme. Když je maso téměř měkké, vybereme je ..

GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ | MATTLIARSKÝ GULÁŠ Z DAŇKA.

INGREDIENCE: 600 -700g předního daňčího masa bez kostí, 2-3 cibule, 3 lžíce sádla, 40g slaniny, 3-4 stroužky česneku, 4 lžíce rajčatového protlaku, sůl, mletý pepř, 800g brambor, 80g kořenové zeleniny,2 lžíce hladké mouky, majoránka.POSTUP PŘÍPRAVY: Daňčí maso nakrájíme na kostky a podusíme je s drobné nakrájenou cibulí osmaženou na části sádla a na rozškvařených kostičkách slaniny. Přidáme česnek utřený se solí a raj8atový protlak. Osmahneme, mírně podlijeme vodou, osolíme, opepříme a maso dusí ..

GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ | GULÁŠ Z MUFLONÍ ZVĚŘINY.

INGREDIENCE: 700g mufloní zvěřiny (bez kostí), 5 lžic sádla, 2 menší cibule, 1 lžička mleté sladké papriky,2 kuličky nového koření, 3 kuličky pepře, sůl, (koření kari), vývar podle potřeby, 1 lžíce hladké mouky.POSTUP PŘÍPRAVY: Zvěřinu nakrájíme na menší kousky. Na sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme mletou sladkou paprikou a necháme zpěnit. Potom vše zalijeme horkou vodou, vložíme na ni.připravenou mufloní zvěřinu, přidáme pepř, nové koření, sůl, kari (můžeme vypustit) a necháme ..

GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ | MYSLIVECKÝ GULÁŠ

INGREDIENCE: 600g zvěřiny bez kostí (jelen, srnec divočák zajíc), 60g slaniny, 2-3 menší cibule mletá sladká paprika, 2 lžíce rajčatového protlaku, mletý pepř kmín, sůl majoránka, 6-7 středné velkých hříbků, vývar podle potřeby, 2lžíce hladké mouky, "bylinkové" koření (okurky cibule, petrželka), 1-2 stroužky česneku.POSTUP PŘÍPRAVY: Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Potom přidáme a zpěníme sladkou mletou papriku, vmícháme rajčato ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz