Reklama na xkuchtik.cz


Hledejte recepty na xkuchtik.cz





1.  BRAMBORY | BRAMBOROVY NAKYP S JABLKY INGREDIENCE: 250 g brambor, 50 g krupice, 200 g jablk, 10 g masla, sul. POSTUP PRIPRAVY: Uvarene .....

2.  STARE RECEPY | KVETAKOVE SMAZENKY (Recept z tricatych let minuleho stoleti) POSTUP PRIPRAVY: Ne zcela do mekka uvareny kvetak se najemno useka, prida se k huste kasi .....

3.  STARE RECEPY | BRAMBOROVY NAKYP (Recept z tricatych let minuleho stoleti) POSTUP PRIPRAVY: I. 150 g cukru se utre se 3 zloutky, prida 150 g strouhanych studenych brambor, lzi .....

4.  DRUBEZ KACHNA | KACHNA PO CINSKU INGREDIENCE: 500 g kachniho masa, 2 vejce, 2 lzice bramborove moucky, 1 mensi hlavky zeli, 2 lzice c .....

5.  BRAMBORY | BRAMBOROVY NAKYP S BYLINKAMI INGREDIENCE: 2 celozrnne housky, 100 ml mleka, 300g brambor, 2 lzice michane mouky, 2 vejce, sul, 3l .....

6.  STARE RECEPY | PECENA KRMENA HUSA (Recept z tricatych let minuleho stoleti) POSTUP PRIPRAVY: Vecer pred pecenimi odlezela husa se omyje, nasoli a okminuje. Na pekac se da nakra .....

7.  HOVEZI SVICKOVA | ROSTBIF III INGREDIENCE: 800 g hoveziho ze svickove, sul, mlety pepr, 8 lzic oleje, vyvar z kosti, 15 g masla. .....

8.  BRAMBORY | BRAMBOROVY NAKYP S UZENINOU INGREDIENCE: 600g brambor, 3 cibule, 2 lzice preskvareneho masla, 400g liboveho salamu, 1/8 l rajcat .....

9.  BRAMBORY | BRAMBOROVY NAKYP INGREDIENCE: 750g brambor, sul, 100g syra gouda, 2 zloutky, 2 kelimky (po 150g) kysane smetany, bily .....

10.  PRILOHY | HANACKY KREN (Recepty z tricatych let minuleho stoleti) POSTUP PRIPRAVY: Uvarene moucne brambory se oloupaji, protlaci sitem, smichaji se strouhanym krenem, .....

11.  BRAMBORY | BRAMBOROVY TOC INGREDIENCE: asi 1 kg syrovych brambor, 1 l mleka, sul, 5 lzic skvarku, mlety pepr, 3 strouzky cesne .....

12.  BRAMBORY | BRAMBOROVY KOTLIK S PORKEM – Francie INGREDIENCE: 4 lzice oleje, 5-6 porku, 1,5 kg brambor, sul, mlety pepr, 400 g tvrdeho syra, muskatov .....

13.  DRUBEZ KACHNA | SILVESTROVSKA KACHNA NA MEDU A VINE INGREDIENCE: 1 kachna, 50 g soli, 30 g pepre, 1 hrst tymianu, 2 spetky kminu, 300 ml cerveneho vina, .....

14.  RYBY KAPR | KAPRI HRANOLKY INGREDIENCE: 600 g filetu z kapra, 4 vejce, 2–3 strouzky cesneku utreneho se soli, hrst naseka .....

15.  RYBY KAPR | KAPRI KROKETY Nahrada za klasickeho kapra (je to bez kosti). INGREDIENCE: Kapr (cca1kg), 2 housky, 200 ml mleka, .....

16.  SALATY | VANOCNI BRAMBOROVY SALAT (Od Erziky z Kosic) INGREDIENCE: Brambory uvarime ve slupce, muzeme do vody dat asi 2 kavove lzicky soli. Nez se brambor .....

17.  RYBY KAPR | NADIVANY KAPR (Od Jarinky) INGREDIENCE: Kapr, 100 g susenych svestek, 100 g vlasskych orechu, cibule, olej, pepr, sul. POSTU .....

18.  RYBY FILE | PANGASIUS PO MLYNARSKU (Od Marty) INGREDIENCE: 4 kousky ryby, trochu hladke mouky, sul, drceny kmin, kousek masla a trochu oleje . P .....

19.  RYBY KAPR | KAPR NA SALVEJI INGREDIENCE: 1 stredne velky kapr, sul, 2 snitky salveje nebo susena salvej, 2 lzice masla, 1 cibule .....

20.  SALATY | MUJ VANOCNI BRAMBOROVY SALAT ( Vaskuv ) Pomer surovin je dany mnozstvim, chuti a fantazii kdo jak chce mit salat chutove odlisny. Behem toh .....

21.  BRAMBORY | BRAMBOROVY NAKYP SE SYREM II INGREDIENCE: 100 g brambor, 10 g masla, 1 vejce, l0 g strouhanky, 40 g nastrouhaneho eidamu nebo eme .....

22.  OD BABICKY | GULAS NA PIVE A CESNEKU (od Babicky) INGREDIENCE: 500 g veproveho masa (nejlepe klizky), 2,5 dl svetleho piva, 1 lzice hl. mouky, 4 strou .....

23.  DRUBEZ KACHNA | VELIKONOCNI KACHNA NA PIVU INGREDIENCE: 1 kachna, sul, 1 cibule, 4 lzice oleje, kmin, 8 dl cerneho piva. POSTUP PRIPRAV .....

24.  OD BABICKY | BRAMBOROVA CESNECKA (Od Babicky) INGREDIENCE: 1 ½ l vody, 50 g oloupanych brambor, 5 strouzku cesneku, sul, kmin, 80 g sadla, .....

25.  GULAS HOVEZI | BRAMBOROVY GULAS V INGREDIENCE: 200 g hoveziho masa, 50 g sadla, 3 cibule, spetka kminu a pepre, 1 l zeleninoveho vyvar .....

26.  RYBY TRESKA | TRESKA NA MANDLICH INGREDIENCE: 750g tresky, 75g mandli, ocet, sul, pepr, hladka mouka na obaleni, 2 vejce, citr .....

27.  RYBY RUZNE | SMAZENY LIN SE SYREM INGREDIENCE: 800 g linu, 2 bilky, 40 g parmezanu, 160 g oleje, hladka mouka, strouhanka, sul. POSTU .....

28.  RYBY KAPR | KAPR NA SARDELI INGREDIENCE: 1 stredne velky kapr, pul lzicky sardelove pasty, 100g masla, pepr, sul, lzice nakrajen .....

29.  SPECIALITY DRUBEZ | HUSI PRSA A STEHNA PO STAROCESKU INGREDIENCE: Husi prsa a stehna, 6 strouzku cesneku, sul, ml. zazvor, husi sadlo, 1 cibule, nekolik .....

30.  PREDKRMY | PAPRIKY PLNENE BRAMBOROVYM SALATEM INGREDIENCE: 4 cerstve zelene papriky, 400 g bramboroveho salatu, 8 sardelovych ocek, zelena petrzel .....

 


QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz

Reklama


xBAZAR.eu - Inzerce, bazar nabídka inzerátů podle kategorií.
Služby a práce je vkládání do xBAZAR.eu zdarma